Wat is TOUCH

TOUCH is een bekleding die garandeert dat uw zwembad volledig waterdicht is, nooit water verliest en u nooit problemen zal veroorzaken. Maar TOUCH is nog veel meer. Het maakt uw zwembad niet alleen waterdicht, maar dankzij de exclusieve designs en 3D-motieven, geïnspireerd op de natuur, wordt uw zwembad het mooiste ter wereld.

TOUCH is een soort bekleding voor zwembaden, ook gekend als gewapend membraan of gewapende liner.

Het is het enige systeem om zwembaden te bekleden dat de lekdichtheid van het zwembad gedurende 10 jaar schriftelijk garandeert en daardoor is het momenteel het meest gebruikte systeem.

De naam verwijst naar het feit dat het bestaat uit 2 lagen flexibele en waterdichte PVC-folie, die er dubbel voor zorgen dat het zwembad geen water gaat verliezen. Deze 2 folies zijn aan de binnenkant daarenboven versterkt of gewapend met een zeer resistent polyester weefsel, dat als wervelkolom dient en dat van het gewapende membraan een stevig en zeer duurzaam product maakt.

Liner armé RENOLIT ALKORPLAN

Zwembaden RENOLIT ALKORPLAN3000 TOUCH Authentic

Piscina AlkorPlan3000 TOUCH

Zwembaden RENOLIT ALKORPLAN3000 TOUCH Elegance

Het unieke karakter van TOUCH

Het grote verschil van TOUCH met de rest van de gewapende membranen op de markt is zijn dikte. De normale dikte van een gewapend membraan bedraagt 1,5 mm., terwijl TOUCH het eerste gewapende membraan is van 2mm. Hierdoor is TOUCH het meest resistente en duurzame membraan op het markt.  

Het andere grote verschil met het huidige marktaanbod is de grote aantrekkingskracht. TOUCH is het eerste gewapende membraan met reliëf dat natuurelementen zoals leisteen, graniet of zand imiteert. 

TOUCH verfraait en verbetert alle zwembaden waar het geïnstalleerd wordt, geeft ze karakter en maakt ze uniek.

Piscine RENOLIT ALKORPLAN3000 Relax

Zwembaden RENOLIT ALKORPLAN3000 TOUCH Relax