Wat is TOUCH

De aantrekkelijkste liner voor zwembaden ter wereld

Aangezien dit het enige zwembadbekledingssysteem is met een schriftelijke garantie van 10 jaar waterdichtheid, wordt het tegenwoordig het meest gebruikt. De naam van de liner resulteert uit het feit dat deze gevormd is uit twee flexibele, waterdichte PVC-lagen die met elkaar zijn verbonden, wat een dubbele garantie biedt op waterdichtheid. Bovendien wordt de binnenkant van elke laag versterkt door een extreem bestendige polyester versterking die als ruggengraat fungeert en de liner tot een robuust en duurzaam product maakt.

De bijzonderheid van RENOLIT ALKORPLAN TOUCH

Het grote verschil tussen RENOLIT ALKORPLAN TOUCH en andere versterkte liners op de markt, is de dikte. De normale dikte van een versterkte liner is 1,5 mm, terwijl RENOLIT ALKORPLAN TOUCH de eerste versterkte liner is met een dikte van 2 mm. Dit maakt de TOUCH tot de meest resistente en duurzame versterkte liner op de markt.

 

Een ander belangrijk verschil met andere liners die op de markt verkrijgbaar zijn, is het aantrekkelijke uiterlijk. RENOLIT ALKORPLAN TOUCH is de eerste versterkte liner met reliëf gebaseerd op elementen uit de natuur zoals leisteen, graniet of zand. RENOLIT ALKORPLAN TOUCH verfraait en verbetert alle zwembaden waarin het wordt gebruikt, het geeft ze karakter en maakt ze uniek.

.

Redenen om voor RENOLIT ALKORPLAN TOUCH te kiezen

what-is-touch-1

U kunt uw thuis ombouwen tot een plaats met design en karakter.

Niet alle versterkte liners zijn hetzelfde ... RENOLIT ALKORPLAN TOUCH is het eerste versterkte membraan met een reliëfdikte van 2 mm. Om die reden is het de sterkste en meest resistente liner op de markt. Het originele ontwerp van de liner maakt het het meest geschikte element om een persoonlijke touch aan uw zwembad toe te voegen en uw thuis een unieke plek te maken. De RENOLIT ALKORPLAN TOUCH liners zijn gebaseerd op de natuur en bootsen natuursteen na in exotische baden, voegen persoonlijkheid en eigenheid toe aan de baden waarin ze worden gebruikt en maken elk zwembad uniek.

what-is-touch-2

U heeft een uniek en exclusief zwembad.

De RENOLIT ALKORPLAN TOUCH versterkte liner is de beste optie voor een zeer aantrekkelijk zwembad en levert geen problemen op. De vele voordelen van deze versterkte liner maken het de meest gebruikte zwembadfolie ter wereld. U kunt problemen met betrekking tot onderhoud, kosten voor het installeren van andere materialen zoals glasmozaïektegels of voeringzakken vergeten.

what-is-touch-3

U kunt er zeker van zijn dat u jarenlang probleemloos van uw zwembad kunt genieten.

De speciale formule, met kunststof bekleed polyvinylchloride, gecombineerd met een polyester versterking maakt de liner bestand tegen veroudering en biedt totale flexibiliteit tijdens de installatie. Dankzij het ontwerp kan het zich aanpassen aan elk type materiaal of oppervlak in de helft van de tijd die andere systemen vereisen. Het wordt ook geleverd met de RENOLIT ALKORPLAN tien jaar garantie op waterdichtheid.

what-is-touch-4

Bespaar tijd en geld: eenvoudig en snel te installeren.

Bespaar geld zonder afstand te doen van kwaliteit. De RENOLIT ALKORPLAN versterkte liner is ontworpen om geïnstalleerd te worden in de helft van de tijd die vereist is voor andere materialen. Hij is eenvoudig te installeren en vereist geen complexe logistiek of veel personeel om het te installeren. Door de eenvoudige en propere installatieprocedure kunt u binnen zeer korte tijd genieten van uw zwembad.

MEER INFO NODIG?

Stel gerust je vragen over de TOUCH producten.