Uw huis wordt een design woning met karakter

RENOLIT ALKORPLAN3000 TOUCH is het eerste versterkte membraan met reliëf met een dikte van 2 mm.Daarom is TOUCH het sterkste en meest resistente membraan op de markt. De originaliteit van het membraan voegt persoonlijkheid en karakter aan het zwembad toe en tovert uw thuis om tot een unieke omgeving. De TOUCH membranen imiteren de natuur, zoals stenen in exotische baden en geven een eigen karakter aan de zwembaden waar het geïnstalleerd wordt, waardoor elk zwembad uniek is.

Het resultaat is een uniek en exclusief zwembad

Het gewapende membraan RENOLIT ALKORPLAN3000 TOUCH is de beste optie voor een mooi zwembad dat geen problemen veroorzaakt. Dankzij de talloze voordelen van het gewapende membraan, is het de meest gebruikte zwembadbekleding ter wereld. Laat de problemen inzake onderhoud, kosten en installatie van andere materialen, zoals mozaïektegels of de liner zak voorgoed achterwege.

U kunt gedurende vele jaren probleemloos van uw zwembad genieten

De speciale formulering van geplastificeerde polyvinylchloride en het polyester weefsel garandeert de hoge weerstand van het membraan in de loop van de jaren, evenals een totale flexibiliteit tijdens de installatie. Het is speciaal ontworpen om zich aan te passen aan alle soorten materiaal of oppervlakte, en kan in de helft van de tijd dan andere systemen geïnstalleerd worden. RENOLIT ALKORPLAN biedt daarenboven een garantie van 10 jaar lekdichtheid.

U bespaart tijd en geld: Eenvoudige en snelle installatie

U bespaart geld zonder aan kwaliteit in te boeten. De gewapende liner RENOLIT ALKORPLAN is perfect ontworpen om geïnstalleerd te worden in de helft van de tijd in vergelijking met andere materialen. De installatie is eenvoudig en vereist geen complexe logistiek noch een groot aantal arbeidskrachten. Dankzij de zuivere en eenvoudige installatie kunt u in een mum van tijd van het zwembad genieten.